26 jul 2007

Ayer se decidió en la Favb, en una reunión con la mayoría de las Associacions de Veïns de Barcelona, convocar a una concentración hoy a las 7:30 en la Plaça Sant Jaume.


DAVANT LA DRAMÀTICA SITUACIÓ PLANTEJADA PER L'ATURADA ELÈCTRICA QUE AFECTA MILERS DE CIUTADANS, VOLEM MANIFESTAR:

1. Denunciem el comportament inacceptable de les companyies operadores FECSA-Endesa i Red Eléctrica Española. Empreses que els darrers anys han guanyat i repartit entre els seus accionistes i directius milions d’euros sense fer les inversions adequades ni tenir respostes en situacions de crisi.

2. Critiquem al nostres governants per haver propiciat un procés de privatització i una regulació inadequada per garantir la cobertura d’un Server Públic Bàsic.
Els hi exigim que persegueixin totes les responsabilitats empresarials i que revisin les mesures de regulació i control del sector.

3. Demanem l’obertura d’un ampli debat públic, amb participació de tècnics, organitzacions social i ciutadania per tal d’establir el model de distribució elèctrica i de gestió energètica sostenible que necessita la ciutat.



Y hoy las cosas están así: El Periódico.

2 comentaris:

Ten con Ten dijo...

Uuuf, menudo panorama teneis. De verdad que es increible, pero más increible aún que conserves el sentido del humor para escribir y describir tal y como lo haces. Un gustazo leerte.

Suerte con la concentración y ya nos seguirás informando.

Saludos.

raul rodriguez dijo...

me divierte como lo cuentas y me indigna lo que cuentas. Un abrazo para toda Barcelona, animo.