26 feb 2009

Romeu


































Vas venir el primer dia amb un drap, perquè segons deies, t’avorriries i trauries la pols! i ens vas dir: vinc per a fer de porter i per ajudar en el que pugui.

De seguida et vas fer imprescindible. Eres l’encarregat de la cafetera, preparaves els cafès i els tes, per a “les senyores”, i elles t’ho agraïen amb l’estimació que et demostraven cada dia i amb els berenars que de quan en quan queien i que gaudíem tots.

Portaves el control de la loteria, quins maldecaps, oi! i amb molta educació, però amb fermesa ens posaves drets, per tal que no s’endarrerís cap talonari.

T’ocupaves també de que la Conxita rebés a temps els articles, les publicitats i les col·laboracions dels veïns per al butlletí. I feies uns escrits molt acurats sobre Barcelona, efemèrides, llibres... tot el que tu coneixes tant bé per la teva feina de responsable de la Llibreria Catalonia des dels 14 anys fins a la jubilació.

Això seguirà, contem amb els teus escrits, que ja formen part de la història La Guineu.

Image and video hosting by TinyPic

Has estat durant tot aquest temps la part visible de l’Associació, ja que nosaltres, els de la junta, tenim pocs temps. Apuntaves rigorosament tot el que et semblava interessant i pensaves que ens havies de fer saber.

La teva bonhomia i el teu tarannà van calar tan fons...

De això han passat quasi quatre anys i ara, per qüestions de salut, ja no ens pots acompanyar cada tarda a l'associació, el metge t'ha recomanat més repòs.

Ahir vam organitzar una festa, una festa que no t’esperaves i en la que vam plorar tots. Aquesta targeta que ha preparat la Conxi et defineix molt bé, però no tenim paraules que puguin sintetitzar tot el que has representat per l’Associació i per tots nosaltres.

Romeu, ets el més millor voluntari del món!!!! i t'estimem...


1 comentaris:

Nerim dijo...

Me gustaría conocerlo, pues es imposible que haya un hombre con tantas cualidades y yo sin conecerlo.

MaryLou tienes un premio a la actitud que te esta esperando en mi blog, está en la sidebar. Ya sabes el procedimiento a seguir, si quieres y te viene de gusto, claro está.

Un besote