26 mar 2010

La mona solidària





Intermón Oxfam ha llançat juntament amb el Gremi de Pastisseria de la Diputació de Barcelona la campanya Apunta’t a la Mona Solidària!
La campanya consisteix en oferir pollets solidaris que s’inspiren en els pollets indispensables i carismàtics de les mones de Pasqua. Amb un donatiu de 2 euros, es poden incorporar com a complement de la mona de forma voluntària.

Els diners que s’aconsegueixin amb la campanya aniran destinats a Intermón Oxfam per a col·laborar amb projectes com, per exemple, el de Tanzània, on donem suport a la producció del pollastre local per garantir l'alimentació de les famílies.

Aquest blog s'adhereix a aquesta iniciativa solidaria.

3 comentaris:

Julia dijo...

Jo també m'adhereixo. Em sembla una idea molt intel.ligent perque sense gravar la economia de ningú, fa que molta gent pugui participar i es puguin recaudar forces diners. De fet fa ja molts anys que soc membre d'Intermon Oxfam perque crec que fan una feina molt vàlida arreu.

antonio dijo...

Me encanta las campañas de Intermon,siempre ofreciendo productos solidarios y de comercio justo que suelen ser de una alta calidad.
Saludos!

Assur dijo...

Aquest vespre mateix traurem un "post" al "blog" per afegir-nos a aquesta campanya.